Uzaktan Eğitim Aile Danışmanlığı Kursu

İNDİRİMLİ KAYIT DÖNEMİMİZ BAŞLADI..

Öncelikle şunu belirtmekte fayda olduğunu düşüyoruz. Uzaktan Eğitim ile alınan Aile Danışmanlığı  sertifikasının, örgün öğretim ile alınan aile danışmanlığı sertifikasından hiçbir farkı yoktur. Biz Unvan Kursları olarak 2009 yılında kurulmuş eğitimde kaliteyi ve uygun fiyatı önemseyen bir kurumuz ve Aile Danışmanlığı Eğitimi konusunda da farkımızı bir kez daha sizlerle paylaşmak istedik. Piyasada 2500-3000 TL. olan aynı eğitim  Unvan  Uzaktan Eğitim Kursunda 1200 TL. (4 Taksit), Peşin 1.100 TL.(MEB onaylı)

Bu EÄŸitime;

Çocuk gelişim uzmanları,sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, psikolojik danışmanlar, sosyologlar, psikoloji ve PDR uzmanları, uzman, asistan ve pratisyen hekimler, hemşireler katıldığında aile danışmanı oluyorlar ancak uzaktan eğitim ile aile danışmanlığı eğitim programı eğitimine sadece sertifika gözüyle bakmamak gerekir;  bu meslek grubundan olmasanız da bu eğitime katılmanız aile hayatınız ve çocuklarınız için çok önemli.

Bu Eğitim Kaçmaz..

Uzman Eğiticilerimiz ile, MEB Onaylı Aile Danışmanlığı Eğitim Programına katılan adaylar kurs bitiminde yapılan sınavdan sonra MEB onaylı Aile Danışmanlığı Sertifikasına sahip olurlar. Aile Danışmanlığı Sertifika kursuna kayıt yaptırmadan önce kayıt olacağınız kurumun Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde yer alan Eğitim kurumu olup olmadığını kontrol ediniz. 
 
Bu hususlara dikkat edilmesi  adayın mağduriyet yaşamaması açısından önemlidir.

Kurumun Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünde yer alan eğitim kurumu olup olmadığını buradan
kontrol edebilirsiniz. 

KURS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYIN..

ANKARA MERKEZ ÅžUBEMÄ°Z

Adres : Atatürk Bulvarı Kamar İş Hanı No:61 Kat:5-6 Kızılay/Ankara (Sıhhiye Orduevi Karşısı)
Tel : 0 312 433 66 70-71
Fax : 0 312 432 03 37
GSM-1 : 0 507 765 64 23
EPosta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


ÖZEL ÜNVAN UZAKTAN EĞİTİM KURSLARI

Adres : Atatürk Bulvarı Kamar İş Hanı No:61 Kat:7 Kızılay/Ankara (Sıhhiye Orduevi Karşısı)
Tel : 0 312 433 66 70
GSM-2 : 0 543 551 05 59
EPosta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.